Hip Hop Magazín

Novinky

Dr. Dre se před vydáním legendární desky se Snoop Doggem nachází v nové soudní tahanici

12.10.2024

Dr. Dre se před vydáním legendární desky se Snoop Doggem nachází v nové soudní tahanici

Nový battle na scéně? Ano, ale bohužel ne hudební. Dr. Dre se totiž nově nachází v „právní bitvě“ s Dr. Charlesem Sophym, který v minulosti sloužil jako jeho rozvodový poradce.

Je cestování do minulosti příjemné? V tomto případě určitě ne. Ačkoliv má Dr. Dre rozvod se svou bývalou manželkou za sebou už několik let, díky jeho rozvodovému poradci se k němu musí opět vracet a to soudní cestou. 

Dr. Sophy totiž přišel s řadou trýznivých obvinění na Dreho adresu. Tvrdí například, že byl vystaven opakovaným výhružkám skrze textové zprávy a proto podal dočasný soudní příkaz. V současné době se Dr. Dre nesmí k Sophymu a jeho synovi přiblížit na vzdálenost 100 yardů. 

Rozvodový poradce také požádal, aby ho Dre přestal kontaktovat, ať už prostřednictvím SMS, telefonního hovoru či e-mailu. Dr. Sophy požaduje odškodné 10 milionů dolarů. Jak se k tomuto staví sám Dr. Dre? Tvrdí, že Sophy vrazil klín mezi něj a jeho syna. Pokusil se ho údajně zmanipulovat, aby šířil falešná obvinění z domácího násilí. Dr. Dre dokonce požaduje, aby Sophymu byla odebrána „lékařská licence“. Oddělovat manipulativně otce od syna je hnus! A proto f*ck Dr. Sophy. 


    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.