Hip Hop Magazín

Móda

PUMA x Footshop x Ben Cristovao: exkluzivní kolekce s příchutí motosportu

9.10.2024

PUMA x Footshop x Ben Cristovao: exkluzivní kolekce s příchutí motosportu

PUMA a současná hudební ikona s designérským přesahem A$AP Rocky globálně představili svou nejnovější kolekci s příchutí motosportu, která otřásla světem módy. Boty z kolekce byly vyprodané v rekordním čase. Ani Česko nezůstává stranou, společně za zvuku skřípění pneumatik, zedmutého prachu a vůně benzínu byla kolekce ve spolupráci s Benem Cristovao a dalšími PUMA ambasadory představena na autodromu v severočeském městě Most. Na stylovém představení nechyběly ani hvězdy české motosportové scény jako jsou Adam Kout, Erik Cais či Dominik Stříteský.

Highlightem kolekce je limitované množství progresivního modelu boty Inhale, který Rocky pečlivě vybral z archivu PUMA a transformoval ho do prostředí tvrdé práce závodních automechaniků, kteří své dny končí se zamazaným skvrnami od oleje. Redesign vyniká celoplošným opotřebeným vzhledem, doplněným výšivkou ve tvaru plamenů, které dolazují klasický Formstrip. Jak tenisky Inhale, tak všechny další kousky z kolekce mají patinovaný vzhled, autentické prvky závodního designu a branding A$AP Rocky x PUMA.

„Puma je pro mě absolutní špička v kolaboraci se zajímavými artist jak z hudebního, tak z fashion průmyslu. Tato kolekce je designově top a nechybí jí odvaha dělat věci jinak, což jen potvrzuje unikátní čepice, která celou kolekci ASAP x PUMA doslova nese na ramenou,“ říká zpěvák a ambasador značky PUMA Ben Cristovao, který si doslova zamiloval polstrovanou balaclavu imitující závodní helmu.

Na autodromu se objevila také progresivní raperka Sharlota Blakk s manželem, čtyřnásobná mistryně světa v boxu v atomové váze Fabiana Bytyqi či vodní slalomáři Vojtěch Heger a Antonie Galušková. Nechyběl ani influncer Ivan Kloc, který je známý pod pseudonemem kid_ajvn. Účastníky si vzali pod křídla profesionální závodníci Adam Kout, Erik Cais a Dominik Stříteský. Díky jejich know how mohli všichni pocítit adrenalin vyplavený rychlou jízdou.

V kolekci kromě stylové balaclavy či patinovaných tenisek Inhale najdete také:

• A$AP ROCKY X PUMA TANK TOP: top s klasickým brandingem ikonické šelmy PUMA dolazené stopou pneumatik na hrudi a značkou AWGE na zádech. Jeho oversize střih s opotřebovaným vzhledem působí jako by byl celý den nošen v garáži.

• A$AP ROCKY X PUMA KNEE PAD PANTS: kalhoty inspirované chrániči kolen, které nosí týmy mechaniků v boxech na závodních okruzích. Na přední straně je potom velké logo PUMA, zatímco na zadní kapse je vyšívaný klasický PUMA Formstrip.

• A$AP ROCKY X PUMA TEAM ZIP POLO: stylové polo je propojením streetwearu se závodním DNA. Jeho klasický design v sobě nese závodní grafiku doplněnou značkou AWGE. Stejně jako ostatní kousky z kolekce je patinované a navíc má u krku zapínání na zip.

• A$AP ROCKY x PUMA LEATHER BELT: kožený opasek s krystalovými detaily na sponě a odnímatelnými kapsami je inspirován opaskem automechanika. Jeho design je přepracovaný tak, aby byl praktický na každý den.

Kolekce je dostupná exkluzivně ve Footshopu a na e-shopu footshop.cz.


    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.