Hip Hop Magazín

Novinky

Krásné obrazy od ještě krásnějších umělkyň? Máš možnost je mít doma! Podotýkáme, že pouze obrazy

3.10.2024

Krásné obrazy od ještě krásnějších umělkyň? Máš možnost je mít doma! Podotýkáme, že pouze obrazy

Kde nepomůže zdravotní pojišťovna, pomůžeme my! Hezké gesto, co myslíš? Musíme ho však mírně upravit, momentálně vyzní trochu sobecky. Nepomáháme totiž sami, ale společně s 26 umělci napříč celou Českou republikou a jedním zářezem u naších východních sousedů. 

O co jde? Určitě jste si všimli, že jsme se na naších sociálních sítích chlubili obrazy, které jsme hromadili u nás v kumbále. Nyní jsou k dispozici všem! Jde o charitativní dražbu, která se koná pro Dana. Dan trpí svalovou dystrofii a veškerý výtěžek tak bude použit na speciální invalidní vozík, který nehradí zdravotní pojišťovny. 

Peníze za prodané obrazy budou předány 25.10.2024 na akci Charity Night 3, která se koná v brněnském klubu ArtBar. Na akci vystoupí místní matador Tafrob, Lata Gang, legendy z Handlové Moja Reč a spoustu dalších. I z tohoto eventu putují finance Danovi. 

Co se týče samotné dražby, zapojili se tito umělci: Denooart, Hana Průchová, Psychokat.Art, Martina Češpivo Art, Sencor One, Jazzy One, Zana.obrazy, Sju, Mazhy Art, Jay Bez Talentu, IGA ART, Skre, Daniela Rose Art, Asocial Boj, Malujeme jinak, ProroK, Kris Art, Sasha Flora, Bykat, Veronica Street, Casey, Kuboback, Barbora Daňová, Dejvid Jones, Barbora Slotová. Více informací o dražbě najdeš níže. 


    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.